perjantai 18. huhtikuuta 2014

Lavera Beautiful Lips-huulipuna Rosewood Dream

Edellisessä postauksessa oli kaksi Laveran tuotetta, joista toisesta kirjoitan nyt hiukan enemmän.  Merkin tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Omat kokemukseni Laverasta rajoittuvat kahteen goodiebag-tuotteeseen.

Ilostuin kuitenkin valtavasti, sillä kokeilutuotteeni olivat nimenomaan meikkituotteita, jotka on mulle niitä mieluisimpia kokeiltavia.

Beautiful Lips-sarjaan kuuluva Rosewood Dream (12) -sävy löytyi omasta pussistani.

"Beautiful Lips –linjan sävymaailma vaihtelee huomiota herättävistä ja uskaliaista hillittyihin ja arvoituksellisiin. Ruusujen, limenkukkien ja malvan luomukukkauutteet suojelevat ja hoitavat ihoa hellävaraisesti. " Tuotekuvaus Laveran omilta nettisivuilta, huulipuna-esittelystä.

Kuvauksen mukaisesti tämä sävy kuuluu niin hillittyihin huulipuniin, joka on juuri omiaan silloin, kun haluaa huulimeikin olevan siisti ja tuovan väriä, mutta ei millään tavalla huomiota herättävä. Eli lyhyesti sanottuna täydellinen arkihuulipuna.


Tiesin heti värin nähdessäni, että tästä voi tulla rakkaustarina...


Täydellisen värin lisäksi puna on miellyttävä huulilla, se levittyy pehmeästi ja antaa paljon anteeksi jopa laiskalle huultenkosteuttajalle.


Puna kuluu siististi, mutta vaatii korjailua pitkän päivän edetessä. Kaunis neutraali sävy kuitenkin takaa sen, että kuluessaankin väri näyttää siistiltä.


Pikaisella googlauksella Laveran Beautiful Lips-huulipunien hinnat ovat n. 18 €.

* Huulipuna on saatu blogin kautta.

Tämä puna on oikea kameleontti. Ohessa kaksi muuta postausta, jossa väri näyttää täysin erilaiselta.

...Créa La Femme Rosewood Dream -Lavera
Siamese Lipstick Laveran huulipuna

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään kans tuosta punasta tosi paljon, juurikin täydellinen arkipuna :) Ja yllättävän hyväntuntuinen, jes!

  PS. Arvaa millainen pakkomielle siitä Vohvelikahvilasta tuli mulle..? Mietin melkein joka päivä, että koska sinne raaskis/ehtis mennä ja kävely sen kohdalla kummasti aina hidastuu.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös "huulituntumasta" kivan pehmeä ja helposti levittyvä, mutta ei kuitenkaan karkaa huulten pystyjuonteisiin.

   Ja mulle olisi suorastaan vaarallista, että vohvelikahvila olisi lähellä. Ymmärrän siis täysin pienimuotoisen ongelman...

   Poista
 2. Tää on niin hyvä! Oltiin eilen aika samalla aaltopituudella: http://crea-la-femme.blogspot.fi/2014/04/rosewood-dream-lavera.html

  Tästä huomaa myös, miten huulipunan sävykin "sopeutuu" eri ihonsävyihin. Mä ainakin kiinnitin heti huomiota siihen, että sun iholla se korostuu nätin pinkkinä ja mulla taas menee hyvinkin lämpimäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman, ja varsinkin jos harvoin kirjoittet huulipunista :). Tykkään tästä tosi paljon ja kolmannen mielipiteen voi vaikka kysyä Kaisulilta. Hänellä puna näyttää taas aivan erilaiselta. http://siameselipstick.blogspot.fi/2014/03/laveran-huulipuna.html

   Poista